Disclaimer

Deze website maakt gebruik van ‘cookies’. Dit zijn kleine bestandjes die op je apparaat (computer, smartphone, tablet) worden opgeslagen om de surfervaring te verbeteren. Bij gebruik van deze website gaat u hiermee stilzwijgend akkoord.


Cookies

Iedereen die een gedeelte van zijn tijd in de manege doorbrengt of doorgebracht heeft, loopt kans op het verschijnen van zijn foto op de website. Indien je problemen hebt met een verschenen foto, gelieve ons* dan via mail hiervan op de hoogte te stellen. Mits vermelding van je naam en de reden van het ongemak, zullen wij* samen met jou een oplossing trachten te vinden. Wij houden ons niet aansprakelijk voor foto’s die op alle andere websites dan sint-jorishoeve.be geplaatst zijn.


Merk op dat wij* het kopiëren van foto’s waarop er herkenbaar personen staan niet automatisch toestaan (zie copyrightvermelding). Indien je problemen heeft met een op een andere website verschenen foto dien je je te wenden tot de webmaster van die site.


De manege* heeft het recht om video’s die in de manege opgenomen zijn op de website en op YouTube (gebruikersnaam: manegesintjorishoeve) te plaatsen. De manege* houdt zich niet verantwoordelijk voor video’s die op alle andere websites dan deze geplaatst zijn. Indien u problemen heeft met een verschenen video, gelieve ons* dan via mail hiervan op de hoogte te stellen. Mits vermelding van je naam en de reden van het ongemak, zullen wij* samen met jou een oplossing trachten te vinden.


Deze bepalingen hangen ook op in de manege. Iedereen die een gedeelte van zijn tijd in de manege doorbrengt of doorgebracht heeft gaat stilzwijgend akkoord met deze bepalingen.


Je foto op de website

De manege* houdt zich niet verantwoordelijk voor verouderde of eventueel onjuiste informatie op de website. Bij gebruik van de website ga je akkoord met deze disclaimer.
* Hiermee wordt bedoeld: de vzw Sint-Jorishoeve, Emmanuel Fillet, de webmaster van deze website, de lesgevers en begeleiders in opdracht van de vzw Sint-Jorishoeve.

Onjuiste informatie en diverse