Correct verzekerd zijn is in geval van ongeval zeer belangrijk. Daarom bieden wij je als erkende club bij de Vlaamse Liga Paardensport een verzekering aan in de vorm van lidmaatschap bij VLP. Deze loopt steeds van januari tot januari en dient dus steeds bij het begin van het kalenderjaar vernieuwd te worden.


Standaard is dit een C-verzekering, waarmee je verzekerd bent voor ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid bij alle manegeactiviteiten (manegepaard, eigen paard of andermans paard). Indien je ook verzekerd wilt zijn buiten de activiteiten die door de manege worden georganiseerd, neem dan een CI-verzekering (ook uitbreiding mogelijk vanaf C-verzekering). Deze omvat een uitbreiding op individueel rijden. Bij een aantal activiteiten en voor de eerste lessen is het ook mogelijk om een dagverzekering te nemen.


Prijs


C-verzekering: €22,-

CI-verzekering: €37,-

(Let op: Prijs ook van toepassing indien de verzekering pas gestart is later in het kalenderjaar.)

Dagverzekering: €5,-


Hoe kan ik een verzekering aanvragen?


C- of CI-verzekeringen kunnen aangevraagd worden via ‘Mijn Sint-Jorishoeve’. Dagverzekeringen kunnen genomen worden als optie bij inschrijving van een activiteit of door ons min. 1 week op voorhand te contacteren.


Meer informatie


Verzekering

Op zoek naar een geschikt geschenk voor elke gelegenheid? Wil je iemand verrassen bij zijn/haar verjaardag, trouwdag, communie, of gewoon zonder reden? Manege Sint-Jorishoeve biedt cadeaubonnen aan waarop je groepslessen, wandelingen en/of activiteiten kunt zetten.


Om een cadeaubon te bestellen kan je contact met ons opnemen. Alvorens ons te contacteren, gelieve alle relevante informatie op deze website te lezen: groepslessen, wandelingen, ruiteractiviteiten.


Informeer en reserveer  zeker voldoende vroeg  op voorhand gezien de drukke planning van de manege. Betaling en levering van de cadeaubon kan enkel in onze kantine.


Cadeaubon

Groepen van min. 5 personen kunnen ook lessen volgen naast de voorziene uren voor groepslessen. Hiervoor moet vooraf een afspraak gemaakt worden bij de manege. Over specifieke groepsactiviteiten kan je je steeds bevragen bij de manege. Voorbeelden van groepsaanvragen die wij in het verleden al hebben gehad zijn verjaardagsfeestjes, activiteiten voor jongerenverenigingen, schoolactiviteiten, ...


Informeer en reserveer  zeker voldoende vroeg  op voorhand gezien de drukke planning van de manege.Groepen

Naar online aanvraag