Buitenpiste

Buitenpiste
De manege beschikt over een grote buitenpiste van 20x60m met panoramisch uitzicht over de nabijgelegen weides. De pistes kunnen gehuurd worden door pensionklanten en ruiters van buitenaf. Bij de pistes is jumpingmateriaal aanwezig.

Binnenpiste

Binnenpiste
De manege heeft een overdekte en verlichte binnenpiste. De pistes kunnen gehuurd worden door pensionklanten en ruiters van buitenaf. Bij de pistes is jumpingmateriaal aanwezig.

Weides

Weides
Vanuit het binnenplein is er toegang tot de drie grote weides. Manegepaarden en eigenaarspaarden worden in aparte weides geplaatst.

Stallen en binnenplein

Stallen en binnenplein
In de ruime stallen heerst er nog steeds de sfeer van de vroegere boerderij. Bij het stallencomplex hoort ook een ruime binnenplaats waar men de paarden kan vastmaken en wassen. Ruiters van buitenaf kunnen hun paard hier klaarmaken.

Kantine

Kantine
In de kleine gezellige kantine kan er nagekeuveld worden in het gezelschap van een lekkere kop koffie, een frisse pint of een heerlijk glas wijn. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het zonnige terras. Rokers kunnen terecht in de aangename en sfeervol ingerichte rokersruimte.

Parking

Buitenpiste
Er is parkeergelegenheid voor auto’s en trailers vooraan de manege. Bij het toekomen in de manege geniet je onmiddellijk van een prachtig panoramisch vergezicht.