Werking en prijzen

Werking en prijzen
Bekijk het uurrooster van de piste (PDF).

Merk op dat het pisterooster op regelmatige basis kan veranderen. Raadpleeg het daarom steeds vooraleer je naar de manege komt.

Er zijn verschillende uursoorten terug te vinden op het rooster, elk met hun eigen doel en prijs.

Vrij, onderling te regelen (lichtgroen)

De beide pistes zijn tijdens deze uren beschikbaar voor vrij rijden, voor pensionpaarden en voor paarden van buitenaf. Ze kunnen niet gereserveerd worden en zijn open voor iedereen. Wij rekenen op veel goede wil en wederzijds respect. Ga bijvoorbeeld niet longeren tijdens dit uur en let erop dat privéles andere ruiters niet hindert.

• Prijs "Vrij rijden": €5,- per paard van buitenaf, gratis voor pensionklanten

Vrij, enkel pension (donkergroen)

De pistes zijn tijdens deze uren beschikbaar voor vrij rijden, maar enkel voor pensionpaarden.

Enkel reservatie via Manu (oranje)

Dit zijn uren die voorbehouden zijn door Manu, bijvoorbeeld voor een groepsreservatie. Deze kunnen enkel gebruikt worden mits voorafgaandelijke toestemming van Manu. Reservatie kan dus enkel via Manu (zie contactpagina). De huurder bepaalt of hij/zij in de binnen- of buitenpiste rijdt maar kan tijdens het uur niet wisselen van piste. De andere piste kan door pensionklanten gebruikt worden voor vrij rijden.

• Prijs "Individueel huren van de piste": €10,- voor alle ruiters samen (ook voor pensionklanten)

Vast uur per pensionklant (geel)

Elk pensionpaard heeft recht om op een vaste moment een piste te gebruiken, inbegrepen in het stalgeld. De eigenaar bepaalt of hij/zij in de binnen- of buitenpiste rijdt maar kan tijdens het uur niet wisselen van piste. De andere piste kan door andere pensionklanten gebruikt worden voor vrij rijden.

Uren groepslessen van de manege (rood)

De piste is ter beschikking van de manege en kan niet gehuurd worden. De manege bepaalt of de les doorgaat in binnen- of buitenpiste en kan ook tijdens het uur wisselen van piste. De andere piste kan door pensionklanten gebruikt worden voor vrij rijden.

Meer informatie

Meer informatie
Kan ik de piste reserveren als ruiter van buitenaf?

Met paard van buitenaf kan je vrij rijden in de daartoe voorzien uren (lichtgroen) op het pisterooster. Daarnaast is het mogelijk via Manu een voorbehouden uur te reserveren (oranje). Heb je een verdere vraag, neem gerust contact op met Manu.

Verdere richtlijnen

• De betaling dient dezelfde dag in de kantine te gebeuren (zie de pagina openingsuren).
• De piste kan niet gehuurd worden met manegepaard.
• Wij verwachten dat je de reglementering naleeft. Deze vind je terug in ons digitaal reglement op deze website.