Voor de 1e keer inschrijven (of het is lang geleden)

Heb jij of je kind interesse om bij ons te komen paardrijden? Kom (met je kind) langs in de manege op de voorziene momenten (zie contactpagina) om verder af te spreken en kennis te maken. Indien er geen plaatsen beschikbaar zijn, zal je op een wachtlijst geplaatst worden. We zullen je ook vragen te registreren op onze inschrijvingstool.

Er is geen regeling met "probeerlessen", want je kan op elk moment uitstappen uit de lessen (bv. als paardrijden toch niets voor jou blijkt).

De ruiter is zelf verantwoordelijk om een verzekering af te sluiten voor ongevallen en aansprakelijkheid. Dit kan via de manege geregeld worden, maar je verzekering via de manege afsluiten is niet verplicht. Meer informatie over verzekering via de manege vind je ook terug op onze website.

Ik ben al een ruiter van de manege

Als ruiter van de manege heb je de mogelijkheid om in te schrijven via onze inschrijvingstool.

Normaal heb je als ruiter van de manege een vaste plaats in 1 of meerdere wekelijkse lessen. Aangezien je geacht wordt zo veel mogelijk wekelijks aanwezig te zijn, ben je hiermee iedere week ingeschreven. Moest het zijn dat je een keertje toch niet aanwezig kan zijn, kan je je tot een dag voor de les afmelden via de inschrijvingstool. Daarnaast kan je er als ruiter van de manege ook sporadisch inschrijven voor andere lessen van jouw lesniveau in de mate van beschikbaarheid, wanneer je bv. eens een extra keer wil komen paardrijden.